Not known Details About عسل روی پوست
Not known Details About عسل روی پوست
Blog Article
اگر بخواهیم پاسخ این سوال را در یک کلمه خلاصه کنیم جواب آن بله است. افراد دیابتی هم میتوانند بسته به درجه قند خون خود و این که چقدر کنترل شده است از عسل استفاده کنند.
به این نوع عسل، عسل شربتی میگویند. عسل شربتی اگرچه با عسل طبیعی فاصله دارد ولی مقداری از خواص عسل را دارد زیرا که زنبور عسل مقداری فعالیتهای آنزیمی روی این عسل انجام دادهاست.[۳۱]
اشتهاآور، رفع سوء هاضمه، مسکن و آرامبخش، مفید برای اسپاسم ماهیچهای، مفید برای آفت دهان، تقویت کننده ماهیچههای قلب، موثر برای درمان تنگی نفس
عسل گلزار: این نوع عسل از گلها و گلبرگ های مختلف جمع آوری می شود؛ عسل گلزاری ممکن است رنگ، طعم و عطر متنوعی داشته باشد و از آن به عنوان یک عسل چندگیاهی یاد می شود.
کودکان تغذیه شده با عسل نسبت به گروه تغذیه شده با شکر، کمتر به بیماریهای مختلف دچار میشوند که علت را میتوان در تولید سلولهای خونی بیشتر در این گروه دانست.
بهبود گوارش: عسل دارای آنزیم های معده ای مثل آمیلاز و کاتالاز است که به بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک می کنند.
بقراط پدر پزشکی و بنیانگذار طب یونان ۲۵۰۰ سال پیش در مورد عسل چنین گفتهاست: هر دارویی از مواد غذایی درست میشود و متعاقب آن هر غذایی نیز جانشین دارو میگردد، عسل پاسخگوی این دو شرط است.[نیازمند منبع]
مطلب مشابه: خواص درمانی شلغم؛ هر آنچه که در مورد شلغم باید بدانید
اما نکته اینجا بود که بعد از گذشت دو ساعت از آزمایش، قند خون افرادی که عسل مصرف کرده بودند در سطح پایینتری از کسانی که قند مصرف کرده بودند قرار گرفت.
طیف وسیعی از آنزیم ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم ها در شکل گیری عسل نقش مهمی ایفا می کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می شود، more info که به جذب کلسیم کمک می کند.
استفاده از عسل محلی: عسل محلی ممکن است شهد گلهای منطقه شما را در خود داشته باشد و بتواند بهترین تأثیر را داشته باشد.
[۶۱][۶۲] عسل بهطور کلی برای درمان ورم ملتحمه آلرژیک بیاثر در نظر گرفته میشود.[۶۳]
در جواب به این سوال به صورت خلاصه باید گفت که خیر، عسل برای این دسته افراد هیچ ضرری ندارد. مادران باردار میتوانند بدون نگرانی عسل مصرف کنند و مطمئن باشند که مشکلی برای جنین آنها پیش نخواهد آمد. اما آیا مصرف عسل در این دوران خاصیتی هم دارد؟
استفاده از عسل به ویژه برای پوست صورت باعث میشود تا منافذ پوست از چربیهای اضافی پاک و تمیز شود، همین منافذ بسته شده هستند که در صورت عدم مراقبت علت اصلی آکنه و جوشهای صورت هستند.